dissabte, 21 de juliol del 2018

Esplai d'Estiu 2018

Tot seguit trobareu les fotografies i l'explicació de tot allò que s'ha anat realitzant a les diferents setmanes de l'esplai d'estiu.

1a Setmana (del 25 al 29 de juny)

Ens arriba una carta de l'Abril, escriptora de còmics. En ella  ens demana que superem unes proves per obtenir pistes que ens duran a un "escape room" i, d'aquesta manera, descobrir quin és el motiu pel qual, l'Abril, ens demana la nostra ajuda.
Els superherois i les superheroïnes que havia creat per al còmic han perdut els poders. Així doncs, la missió que tenen els nens  i nenes durant tot l'estiu és recuperar aquests poders que caracteritzen a cada personatge.


2a Setmana (del 2 al 6 de juliol)

Ens visita el Superheroi Coloniero. Durant la setmana hem fet gimcanes, hem après actituds pròpies d'aquest personatge i hem dut a terme curses d'orientació per tal d'obtenir el poder que el Superheroi ha perdut: ganes de passar-s'ho bé.


3a Setmana (del 9 al 13 de juliol)

Ens visita la Superherïona de Ball. Fem gimcanes, jocs d'aigua amb música, coreografies de ball i una excursió en recerca dels instruments desapareguts. Tot això per poder aconseguir el poder del Ritme i transmetre-li el divendres a la Superheroïna.
En definitiva, ha estat una setmana on hem mogut molt l'esquelet!4a Setmana (del 16 al 20 de juliol)

Ens visita el Super heroi de la Pintura.
Durant la setmana hem estat fent d'artistes; hem fet el gran mural, hem dibuixat i pintat amb diferents estils, hem fet concursos, dissenyat i creat el logo de la samarreta de l'esplai d'aquest estiu i hem decorat el marc de fotos.
Aixó doncs, hem aconseguit el poder  que el superheroi havia perdut: la Creativitat i l'Art.

5a Setmana (del 23 al 27 de juliol)

La superheroïna de l'Esport ens demana la nostra ajuda perquè ha perdut el seu poder: l'entusiasme. Així doncs, ens endinsem en el món de l'esport per tal de poder-lo recuperar i participem a les Olimpíades esportives 2018, on hem pogut gaudir de diferents disciplines com: l'atletisme, el vòlei, judo/karate, futbol, waterpolo, esgrima, entre altres.

6a Setmana (del 30 de juliol al 3 d'agost)

Ens visita el Superheroi dels Fogons. Durant la setmana hem fet la gimcana de la cuina, hem conegut la piràmide dels aliments, hem ballat i cantat a ritme del Superesmorzar, hem fet una petita degustació dels menjars preferits de cada nen/a i, finalment, hem fet de cuiners i cuineres i hem elaborat el tronc de galetes.


7a Setmana (del 6 al 10 d'agost)

El Superheroi dels Dimonis té una missió molt important per a nosaltres: espantar i caçar tots els dimonis que es troben per l'escola de Juneda. Així doncs, amb l'ajuda dels nens i nenes hem preparat danses, polseres i també disfresses, hem superat proves malèfiques, hem salvat el Superheroi del mal i, finalment, hem capturat els 5 esperits més malvats de l'infern.


8a Setmana (del 13 al 17 d'agost)


La Superheroïna de l'Espai ha perdut els 4 elements bàsics per a crear vida. Per tant, no pot utilitzar el seu poder correctament i ens demana la nostra ajuda. Durant la setmana hem superat proves, hem realitzat gimcanes, hem plantat síndries, hem desxifrat endevinalles i, finalment, hem fet volar la imaginació per tal d'aconseguir la terra, l'aire, el foc i l'aigua.


9a Setmana

Aquesta setmana hem rebut la visita del superheroi del periodisme. Durant els diferents dies hem anat realitzant activitats típiques i visitant llocs representatius de la Festa Major per tal de recuperar-ne l'esperit més autèntic.


10a Setmana

Aquesta setmana ens ha passat a veure el pollet Piu, a qui hem ajudat a recuperar els seus ous i hem acabat personalitzant-ne uns per a nosaltres mateixos!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada